Tilbygning til hus i Christiansfeld og omegn

Tilbygninger og ombygninger

Ønsker du at få mere plads i boligen, eller måske at udnytte pladsen bedre? Så kan en tilbygning eller ombygning af huset muligvis være den rette løsning for dig. Vi hjælper alle kunder med tilbygning til parcelhus og andet i Christianfeld.

Hos Christiansfeld Snedker- og Tømrerforretning kan du få hjælp til at få lavet en tilbygning til hus i Christiansfeld, Kolding, Haderslev og omegn. Vi har stor erfaring inden for netop denne gren, hvorfor vi med vores erfaringsgrundlag kan hjælpe dig igennem hele processen.

Tilbygning til hus er nemlig et stort projekt, og hvis man ikke har tidligere erfaring med dette, vil det hurtigt blive uoverskueligt.

Lad derfor Christiansfeld Snedker- og Tømrerforretning hjælpe dig igennem processen med stor professionalisme.

Få tilbud på en tilbygning

Tilbygning til parcelhus og tilbygning i træ

Vi har stor erfaring inden for tilbygning til hus, hvor vi oftest ser, at det enten er tilbygning til parcelhus eller tilbygning i træ, der har størst efterspørgsel.

Vi har derfor specialiseret os inden for disse to grene, da vi hos Christiansfeld Snedker- og Tømrerforretning mener, at det er vigtigt at kunne levere en høj kvalitet og derfor stå inde for, hvad vi leverer til jer.

Tilbygninger i træ ses oftest ved sommerhuse og kolonihaver, og i disse tilfælde er det godt at have en snedker ind over projektet, hvilket er muligt hos os.

Mange typehuse fra 60’erne og 70’erne er ganske små, hvorfor vi også har erfaring med tilbygning til parcelhus.

Hvad koster en tilbygning?

Prisen er meget varierende, i og med den afhænger af kvadratmeterne, samt hvad tilbygningen skal have af funktion. Skal det være et nyt badeværelse, et større køkken eller et ekstra værelse? Badeværelse og køkken vil koste mere end et soveværelse på grund af de materialer, der skal bruges til indretningen.

Kvadratmeterne har også en stor indflydelse på prisen, og det første overslag, I får fra Christiansfeld Snedker- og Tømrerforretning, vil også typisk være regnet på baggrund af størrelsen. Derudover er prisen også afhængig af materialerne, som selvfølgelig vil være af høj kvalitet, når du bestiller dem igennem os.

Udover at bygge selve tilbygningen, kan vi bl.a. også hjælpe med at montere nye vinduer og døre i tilbygningen, lægge nyt tag og meget mere, så du slipper for at finde en masse forskellige fagfolk til de forskellige opgaver. 

Få pris på tilbygning

Som du kan læse i ovenstående, er det svært at give en nøjagtig pris på tilbygning, da det kommer an på mange forskellige faktorer. Hvis du gerne vil have et prisoverslag, kan du altid kontakte Christiansfeld Snedker- og Tømrerforretning.

Når vi får en opgave tildelt, vil vi gerne have så mange detaljer fra dig som muligt, da vi på denne måde hurtigere kan give dig en cirkapris. Når materialer, størrelse og så videre er på plads, vil du kunne få en mere præcis pris.

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Ring på telefon: +45 74 56 17 79 eller send en mail til:finnkragelund@mail-online.dk. I samråd med dig, finder vi den bedste løsning til din bolig, behov og økonomi. Vi ser frem til at høre fra dig!

Indhent et tilbud

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Bliv kontaktet

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.


Christiansfeld Snedker- & Tømrerforretning - Lindegade 59, 6070 Christiansfeld
Telefon: +45 74 56 17 79
finnkragelund@mail-online.dk