Nyt tag i Christiansfeld og omegn

Brug for nyt tag?

Skal du have nyt tag på hele boligen omkring Christianfeld, eller ønsker du at få bygget en tilbygning, som naturligvis også skal have et flot nyt tag? Så står vi klar til at løfte opgaven for dig. 

Hos Christiansfeld Snedker- og Tømrerforretning kan du få hjælp til at lægge et nyt tag i Christianfeld, da vores team har stor erfaring inden for dette område. Med tiden er det nødvendigt at udskifte taget, hvilket skal gøres af fagfolk, så du får et nyt tag, som er monteret korrekt, og som overlapper helt præcist og diagonalt.

Vi går op i høj kvalitet, hvorfor vores arbejde altid udføres med kvalitet for øje. Det er vigtigt for os, at vi leverer et flot nyt tag, som er kvalitetssikret, således det beskytter huset mod træk og regn.

Overvejer du at få monteret nye vinduer i taget, så er det også noget vi kan hjælpe med. 

Få tilbud på nyt tag

Hvad koster et nyt tag?

Prisen for et nyt tag er meget varierende, da dette kommer an på, hvor mange kvadratmeter der skal lægges, samt hvilke materialer der skal bruges. Som hovedregel siger man, at kvadratmeterprisen ligger på 1.700-3.000 kroner. Du kan trække håndværkerfradrag fra prisen for det nye tag.

Vi går op i materialerne, hvorfor du finder gode teglsten i høje kvaliteter. Vi anskaffer stenene i de materialer, som du ønsker, så du stadig har mulighed for at skabe en rød tråd i huset. Et nyt tag vil give huset nyt liv og mere værdi, hvorfor det er værd at investere i.

Udskiftning af tag

En af vores specialer er udskiftning af tag, og du kan derfor altid få os til at løse opgaven for dig. Det er svært at lægge et tag selv, og vi vil altid anbefale, at du lader en god tømrer om det. Det er vigtigt, at taget bliver lagt korrekt, hvilket er svært at gøre, hvis man ikke har mange års erfaring. Som et hold bestående af erfarne tømrere vil du derfor roligt kunne lade os stå for udskiftning af taget. Et nyt tag skal lægges med præcision og professionalisme, hvilket du vil opleve hos os.

Nyt tag giver mere værdi i boligen

Hvis taget er ved at være slidt, så er det med at slå til og få det skiftet snarest til et nyt tag. Et nyt tag vil give boligen mere værdi, i og med et ældre tag kan begynde at lække, der kan komme træk, eller det kan blive fugtigt oppe på loftet.

Vi hos Christiansfeld Snedker- og Tømrerforretning hjælper dig gerne med at få lagt et nyt tag i Christiansfeld, Haderslev, Kolding og omegn.

Ønsker du at høre mere, eller at modtage et uforpligtende tilbud? Så kontakt os på telefon: +45 21 42 27 79 eller send en mail til: finnkragelund@mail-online.dk. I samråd med dig, finder vi den bedste løsning til din bolig, samt til dine ønsker og behov. 

Vi ser frem til at høre fra dig!

Indhent et tilbud

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Bliv kontaktet

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.


Christiansfeld Snedker- & Tømrerforretning - Lindegade 59, 6070 Christiansfeld
Telefon: +45 74 56 17 79
finnkragelund@mail-online.dk