Renovering af hus i Christiansfeld og omegn

Mange års erfaring med renovering af hus

Står du og mangler én, der kan hjælpe dig med renovering af hus i Christiansfeld, Kolding, Haderslev eller omegn? Så er du havnet det helt rigtige sted. Vi hos Christiansfeld Snedker- og Tømrerforretning har nemlig stor erfaring inden for renovering af hus og står derfor altid klar til at hjælpe dig med denne store byggeopgave.

Renovering af hus skal foretages med stor professionalisme og erfaring samt med øje for kvalitet, hvilket du er sikret, når du kontakter os som din nye tømrer. Vi står inde for det, vi laver, og vi leverer altid et resultat, som du vil være tilfreds med.

Når vi går i gang med renovering af hus, vil du blive inddraget i mange beslutninger, da det er din renovering af hus – vi er blot dem, der udfører det. Grundet vores store erfaring og faglige professionalisme kan vi altid rådgive dig til at træffe de bedste beslutninger. 

Få tilbud på husrenovering

Hvad koster en renovering af hus? 

Renovering af hus kan have mange forskellige prislejer, i og med det kan være en delvis renovering eller en fuld renovering. Som med så mange andre tømreropgaver afhænger prisen af kvadratmeterne, materialerne samt rummets funktion. 

Er det en renovering af køkkenet, vil prisen være højere, end hvis det er en renovering af et soveværelse eller af stuen. En renovering af hus kan også betyde nyt tag, hvilket også er en helt anden prisklasse, end eksempelvis renovering af badeværelset. 

Ønsker du at høre mere om hvad prisen er på din konkrete opgave? Så kontakt os og fortæl lidt mere om hvad du ønsker at få lavet. Dernæst kan vi udarbejde et godt og uforpligtende tilbud.

Husrenovering - Hvad tilbyder vi? 

Vi tilbyder mange forskellige former for renovering af hus, da en renovering af hus både kan være delvis eller fuld renovering.

Vi tilbyder blandt andet renovering af:

  • Stue
  • Værelser 
  • Optimering af gang, bryggers etc. 
  • Køkken 
  • Badeværelse 
  • Hele huset 
  • Husets ydre – for eksempel vinduer, døre, nyt tag etc. 

Dette er bare eksempler på, hvad vi blandt andet kan hjælpe med. Har du derfor et andet renoveringsprojekt i tankerne, så tag endelig kontakt til Christiansfeld Snedker- og Tømrerforretning. 

Renovering af gammelt hus

Christiansfeld Snedker- og Tømrerforretning har renoveret mange forskellige typer af huse, og vi varetager også gerne renovering af et gammelt hus. Ældre huse har en charme, som mange tømrere kommer til at fjerne, når de renoverer, men dette har vi hos Christiansfeld Snedker- og Tømrerforretning for øje. Charmen ved det gamle hus forbliver i huset, og vi værner derfor om husets materialer og detaljer. Det er nemlig vigtigt for os, at du står tilbage med et charmerende hus, der stadig har nogle velholdte detaljer, selv efter en renovering af et gammelt hus. 

Ønsker du at vide mere, eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os helt uforpligtende. I fælllesskab finder vi den bedste løsning til dit projekt - til en god pris! Ring og hør mere på telefon: +45 21 42 27 79 eller send en mail til: finnkragelund@mail-online.dk

Vi ser frem til at høre fra dig! 

Indhent et tilbud

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Bliv kontaktet

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.


Christiansfeld Snedker- & Tømrerforretning - Lindegade 59, 6070 Christiansfeld
Telefon: +45 74 56 17 79
finnkragelund@mail-online.dk