Montering af vinduer og døre i Christiansfeld og omegn

Vi monterer dine nye vinduer & døre

Skal du til at have vinduer og døre udskiftet i boligen, tilbygningen, sommerhuset eller andet i Christiansfeld, Kolding, Haderslev og omegn?

Så er du på den helt rigtige side. Vi hos Christiansfeld Snedker- og Tømrerforretning har mange års erfaring med montering af vinduer, og det er et byggeprojekt, som vi altid udfører til perfektion.

Montering af vinduer er en vigtig opgave inden for tømrerfaget, og vi går meget op i, at vinduerne bliver placeret i vater og helt præcist i forhold til karmen, således du står tilbage med nogle vinduer, der kan holde til det skiftende vejr.

Få tilbud på nye vinduer og døre

Hjælp til montering af dør

Hos Christiansfeld Snedker- og Tømrerforretning kan du, udover at få hjælp til montering af vinduer, også få hjælp til montering af dør. Vi har stor erfaring med dette, og det er vigtigt, at døren bliver monteret helt præcist, således I har mulighed for at låse og lukke døren korrekt.

Når vi varetager opgaver som montering af dør, udfører vi opgaverne med stor professionalisme, da det for os er vigtigt, at du har en dør, som fungerer. En ikke-funktionel dør vil kunne gøre skade på gulvet og karmene eller være umulig at låse. Vi monterer derfor døren med præcision.

Udover montering af døre og vinduer, hjælper vi også med renoveringer af hus, nyt tag og meget mere.

Hjælp til udskiftning af døre og karme

Udskiftning af dør kræver som regel også en udskiftning af karme, hvilket vi også varetager som opgave, når vi hjælper dig med montering af udvendige samt indvendige døre. Det er vigtigt, at karmene monteres korrekt, hvilket vi som tømrere og snedkere har mange års erfaring med.

Det er væsentligt for Christiansfeld Snedker- og Tømrerforretning, at vi leverer en høj kvalitet, hvilket vi altid stræber efter. Når vi går fra opgaverne, stræber vi efter tilfredse kunder, som man kun får, når man går efter at levere det bedste resultat.

Få pris på montering af vinduer og døre

Udskiftning af vinduer og udskiftning af døre kan gøres til en god pris, især når du ser på udskiftningen som en investering. Nye vinduer vil i dag være meget tætte, og du vil derfor opleve at varmen bliver indenfor, mens kulden bliver udenfor. Se derfor prisen som en investering, som du lige så stille får igen gennem din varmeregning samt ved et eventuelt salg af huset.

Pris for montering af vinduer afhænger af, hvilke vinduer der skal sættes i, hvor mange der er tale om samt størrelsen. Derudover kan det i nogle huse og lejligheder være nødvendigt at bruge en kran eller lift, hvilket også er en del af prisen for montering af vinduer.

Ønsker du at modtage et godt og uforpligtende tilbud eller at høre mere? Så ring til os på telefon: +45 21 42 27 79 eller send en mail til: finnkragelund@mail-online.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

Indhent et tilbud

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Bliv kontaktet

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.


Christiansfeld Snedker- & Tømrerforretning - Lindegade 59, 6070 Christiansfeld
Telefon: +45 74 56 17 79
finnkragelund@mail-online.dk